Programma overzicht

Locatie

Garnwerd aan Zee
Hunzeweg 38a
9893 PD Garnwerd
www.garnwerdaanzee.nl

Openingstijden
19.30 uur - 21.30 uur

Vragen of afmeldingen:
info@goudonderwijs.nl

Goud Academie

De Goud Academie organiseert scholingsavonden voor personeelsleden van Goud Onderwijs, met als doel het scholen, inspireren, verbinden en motiveren van de individuele werknemer. Hierdoor wordt een positieve bijdrage geleverd aan het werkplezier, de passie voor het vak en de kwaliteit van het onderwijs. Deelname aan de Goud Academie is gratis en onbeperkt. Voor het aanbod wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de behoefte van het werkveld en de actualiteit.

Via deze website kunnen personeelsleden van Goud Onderwijs zich online aanmelden voor een scholingsavond.
Dit kan door op de titel van de workshop te klikken in het programma overzicht en vervolgens op de aanmeldknop.
Deelnemers krijgen, via het door hun opgegeven mailadres, direct een bevestiging. 

Dit schooljaar bieden wij van november t/m april in de Goud Academie naast fysieke bijeenkomsten ook "digitale werkplaatsen"  aan.  Zoals gebruikelijk zijn er verschillende thema's.

Via online seminars, thuisopdrachten, tussentijds online Q&A momenten en een online community met andere deelnemers, kun je jezelf verder professionaliseren en nascholen op het moment dat het jou uit komt!

De doorlooptijd van deze werkplaatsen is maximaal 1 maand en worden verzorgd door SLIM-Onderwijs 

Ook dit jaar willen wij medewerkers van andere besturen de gelegenheid geven gebruik te maken van dit scholingsaanbod. Voor 50 euro per persoon per workshop kan een ieder zich vrij inschrijven deze workshops.
De scholingen van Goud Academie worden gegeven op de prachtige locatie:

Garnwerd aan Zee
Hunzeweg 38A
9893 PD Garnwerd,
Groningen
www.garnwerdaanzee.nl 

Tijd:

Alle avonden beginnen met inloop koffie en thee…. Daarna volgt gedurende twee uur de workshop. Er is altijd de mogelijkheid om even na te praten onder het genot van een hapje in een drankje

19.15  Inloop

19.30  Goud Academie

21.30  Hapje en drankje

Ben je geïnteresseerd meld je dan aan via deze website. Als je vragen hebt of je wilt je afmelden dan kan dat bij info@goudonderwijs.nl

Naar het programma overzicht