Onderwijsassistent, werkzaam in alle groepen

Deze vacature is verlopen, u kunt niet meer solliciteren op deze vacature

SWS De Leenstertil is een samenwerkingsschool met ongeveer 100 leerlingen en 5 (combinatie)groepen in Leens. We werken volgens de principes van de Vreedzame School en Stichting Leerkracht, we geven modern onderwijs en maken waar mogelijk gebruik van de ICT-mogelijkheden (waaronder Snappet). Voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben gebruiken we Bouw, Letterster en Calcularis.

SWS De Leenstertil vormt samen met de kinderopvangorganisatie Waddenkind het Integraal Kindcentrum Leens.

Vanwege zwangerschapsvervanging zoeken we een enthousiaste en ondernemende:

Onderwijsassistent, werkzaam in alle groepen,

0,4 fte verspreid over 3 dagen (wo, do & vr), voor de periode 26-02-2024 t/m 05-07-2024
Combinatie met een aanstelling bij kinderopvang Waddenkind is bespreekbaar

 

Als je bij ons komt werken ...

Dan heb je een afwisselende baan waarbij je in alle groepen ondersteuning geeft volgens een vast rooster: soms help je individuele leerlingen of een groepje leerlingen met Bouw, Letterster of Calcularis, soms verzorg je de preteaching van begrijpend lezen, soms ondersteun je bij handvaardigheid in de bovenbouw en soms ben je de extra handen in groep 1/2. De leerkrachten zijn eindverantwoordelijk voor het onderwijs aan de leerlingen, maar jullie werken nauw samen in de uitvoering daarvan. Omdat het een vacature betreft in OOP-schaal 5 verwachten we van de onderwijsassistent ook een zekere mate van initiatief, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Je wordt onderdeel van een bevlogen, gemotiveerd en open team waar we het gewoon vinden dingen samen op te pakken en elkaar te ondersteunen. Je draait daarom ook mee in pleinwacht, bordsessies, keukendienst, ed. voor zover dat in jouw werktijd valt.

Zoek jij dit?

  • Een salaris in schaal OOP 5 (CAO PO).
  • Een tijdelijk dienstverband van 26-02-2023 t/m 05-07-2024.
  • Werkdagen bij voorkeur woensdag (8:15-13:00), donderdag (8:15-15:15) en vrijdag (8:15-12:30).
  • Enthousiaste en betrokken collega’s die zich met hart en ziel inzetten voor elkaar en de leerlingen op school.

Bij een combinatie met een aanstelling bij kinderopvang Waddenkind geldt voor deze aanstelling de salariëring en de CAO van de kinderopvang. Werkdagen en -tijden stellen we in overleg vast.

Meer lezen of heb je een vraag?

Meer informatie over de school op www.leenstertil.goudonderwijs.nl, informatie over onze organisatie op www.goudonderwijs.nl. En als je inhoudelijk meer wilt weten over de vacature, neem dan contact op met Simone Doolaard, directeur, s.doolaard@goudonderwijs.nl of 0595-572017.
 

Is dit jouw kans?

Aarzel niet en schrijf ons! Je sollicitatiebrief met CV ontvangen we graag uiterlijk 26 november 2023. Geef in je brief ook aan of je aan beschikbaar bent voor een combinatie met een aanstelling bij Waddenkind. Stuur je brief en CV naar: s.doolaard@goudonderwijs.nl.

Vacature details

  • Onderwijsassistent
  • Tijdelijk
  • 16-24
  • Start date:" 26 februari 2024

Contact

Alle vacatures