Enthousiaste groepsleerkracht groep 7/8 voor 1,0 fte

Deze vacature is verlopen, u kunt niet meer solliciteren op deze vacature

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zoeken we voor onze groep 7/8 een enthousiaste leerkracht voor 1,0 fte.Groep 7/8 bestaat uit 17 leuke kinderen die een leerkracht nodig hebben die hen ziet, om hen geeft en die zich inzet voor hun groei.

Onze school is een  basisschool in Warffum waar bijna 80 leerlingen dagelijks naar toe gaan en waar het team met passie en plezier samenwerkt. We werken met vier combinatiegroepen én werken samen met een onderwijsassistent. In ons prachtige nieuwe gebouw zit ook de peuterspeelzaal én een andere basisschool. Een mooie samenwerking dus.

We zijn een school die ieder kind in een veilige omgeving de ruimte biedt om zich optimaal te ontwikkelen. Bij ons zien we de kinderen. Wij zijn een school waar stevig wordt ingezet op de basisvaardigheden. Daarbij werken we gestructureerd. Onze kinderen hebben veel baat bij rust en regelmaat.

Hoe doen we dat? 

  • Een vaste structuur tijdens de lessen, in alle leerjaren.
  • Een uitdagende, rijke leeromgeving.

Als je bij ons komt werken….

Dan verwelkomen we je graag in een team dat betrokken is bij elkaar en bij de leerlingen, waar ruimte is voor jouw eigen ding en waar een goede basis voor je klaar ligt. Daarnaast zal je begeleid worden met alles rondom de groep, omdat wij ook jóu zien.

Jij past bij ons……

Als je een toegewijde leerkracht bent die kwalitatief goed les weet te geven in een groep 7/8 en passie heeft voor kinderen afkomstig uit diverse achtergronden die het beste verdienen. Maar ook als je een leerkracht bent die intrinsiek gemotiveerd is, zich verantwoordelijk voelt, goed kan organiseren en geniet van je vak. 

Wij bieden jou:

  • Een salaris in schaal LB (CAO PO)
  • Een tijdelijke baan tot 31-07-2024.
  • Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling.

Informatie:

Neem voor meer informatie contact op met Ilona Smalbil(directeur) i.smalbil@goudonderwijs.nl.
Stuur gerust een mail met een terugbel verzoek of bel naar 06-13747891.
De sluitingsdatum is 26 november 2023. De gesprekken worden gevoerd in week 48.

Vacature details

  • Leerkracht
  • Tijdelijk
  • fulltime
  • Start date:" 8 januari 2024

Contact

Alle vacatures