Enthousiaste groepsleerkracht groep 5/6 voor 0,6 fte

We zoeken na de herfstvakantie (liefst z.s.m) voor onze groep 5/6 een enthousiaste leerkracht voor 0,6.Groep 5/6 bestaat uit 25 leuke en originele kinderen die een leerkracht nodig hebben die hen ziet, om hen geeft en die zich inzet voor hun groei.

CBS KWA  is een  basisschool waar ruim 110 leerlingen dagelijks naar toe gaan en waar het team met passie en plezier samenwerkt.

Missie: Elk kind ontwikkelt zich op CBS Koning Willem-Alexander optimaal binnen zijn of haar mogelijkheden, doordat er opbrengstgericht onderwijs en waardengericht onderwijs wordt gegeven.

We geven boeiend en betekenisvol onderwijs aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Onze drijfveer is dat op onze school kinderen zich gezien voelen, gekend en dat ze voelen dat we om ze geven. We geloven dat je met plezier naar school gaat als je je veilig voelt, er respect is voor elkaar. Je bent jij en ik ben ik. We (mogen) verschillen en horen bij elkaar op deze school. We begeleiden onze kinderen om flinke kinderen te zijn die groeien in zelfstandigheid. Alles wat we doen is gebaseerd op Plezier: Veiligheid, Respect, Zelfstandigheid.
Onderwijs is de kans voor kinderen om verder te komen.
Extern tevredenheidsonderzoek rapportage Waardering voor de school
Leerlingen geven cbs Koning W-A het cijfer  8.6Ouders zijn “zeer tevreden”!

Als je bij ons komt werken….

Dan…..ga je werken met Snappet 4.0 en nemen we je mee hoe we dit inzetten in ons onderwijs.Dan…ga je samenwerken met je team aan betekenisvol en boeiend onderwijs dat goed is voor onze leerlingen.Dan…ervaar je dat schoolontwikkeling van “samen” is en dat we samen opbrengstgericht en waardengericht onderwijs vormgeven.Dan…ervaar je de kracht van een goed pedagogisch klimaat.
Dan…ga je ervaren welke impact het werken op een PBS school heeft op het leren en het omgaan met elkaar (aanleren van positief gedrag en dit stimuleren).
Dan… ga je werken met prachtige boeken in een bibliotheek, want onze school stimuleert lezen en nieuwsgierig zijn.Dan…geniet je dat we praten MET kinderen en hebben kinderen keuze.
Dan…is er gericht aandacht voor ICT.
Dan … vind je het fijn dat de contacten met ouders en kinderen respectvol en goed zijn.

Jij past bij ons……

Als…… je een leerkracht bent die kwalitatief goed les weet te geven in een groep 5/6 en passie heeft voor kinderen afkomstig uit diverse gezinssystemen met diverse achtergronden die het beste verdienen en dat is een toegewijde leerkracht.
Als….je een leerkracht bent die elke dag een stapje beter wil en durft te worden en verschillen in kinderen en teamleden kan waarderen.Als…je wilt leren van anderen en jezelf.Als…je trouw en oprecht zijn belangrijk vindt.
Als…je een leerkracht bent die intrinsiek gemotiveerd is, zich verantwoordelijk voelt, goed kan organiseren en geniet van je vak.
Als …je een leerkracht  bent die de Christelijke identiteit kan onderschrijven van onze open Christelijke basisschool.

Wat kan je van ons verwachten?

Fijne collega’s om mee samen te werken en die uitgaan van het goede in mensen.
Een positieve en fijne sfeer op de school.
Begeleiding en contactmomenten, omdat wij jou ook willen zien!

Wij bieden jou:

  • Een salaris in schaal LB (CAO PO)
  • Een tijdelijke baan t/m 31 juli 2024-Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling

Informatie:

Neem voor meer informatie contact op met Marieke Gerritsen(locatieleider) m.gerritsen@goudonderwijs.nl. Stuur gerust een mail met een terugbel verzoek of via het telefoonnummer van de school 0595-432136
De sluitingsdatum is 5 november2023.

Kijk op onze website koningwa.vcpong.nl

Vacature details

  • Leerkracht
  • Tijdelijk
  • 24-32
  • Start date:" Zo snel mogelijk

Contact